ALGEMENE VOORWAARDEN

Door gebruik te maken van de webwinkel van Davida-Zutphen geeft u automatisch aan dat u het eens bent met deze algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
Davida-Zutphen is gevestigd aan de Korte Beukerstraat 17, 7201 KP in Zutphen. Davida-Zutphen is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72700955, BTW-nummer NL001186113B03.
Deze algemene voorwaarden gelden voor alle transacties die via de webwinkel van Davida-Zutphen plaatsvinden en zijn conform de wet “kopen op afstand”.
Door een bestelling te plaatsen geeft u aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Ongeacht vanuit welk land een bestelling wordt geplaatst, wordt de levering beschouwd als een transactie die in Nederland is afgesloten. Eventuele geschillen zullen dan ook alleen aan een in Nederland bevoegde rechter kunnen worden voorgelegd.

KOPEN, LEVEREN EN PRIJZEN

Uw bestelling is voltooid nadat de betaling is verricht. Na ontvangst van de betaling ontvangt u per email een bevestiging van de koop- en verkoopovereenkomst. Davida-Zutphen doet haar best uw bestelling in Nederland binnen twee tot drie werkdagen te leveren. Hieraan kunt u echter geen rechten ontlenen. Davida-Zutphen heeft het recht bestellingen op te schorten of te ontbinden. In dat geval wordt dit binnen vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt.

Bestellingen vanaf €75,- worden binnen Nederland gratis bezorgd. Voor het bezorgen van bestellingen tot €75- euro wordt €6,75 gerekend. Bij verzending naar het buitenland wordt de kostprijs gerekend. Alle prijzen in de webwinkel van Davida-Zutphen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief btw. Zodra de koop- en verkoopovereenkomst is gesloten zijn prijsveranderingen niet van invloed op de betreffende bestelling.

TERUGSTUREN EN RUILEN

 • Onbeschadige en ongebruikte artikelen die in de webwinkel zijn gekocht kunnen binnen 14 dagen na de verzenddatum retour worden gestuurd.
 • Kleding mag niet zijn gedragen of gewassen.
 • Artikelen moeten voorzien zijn van de originele labels.
 • Artikelen moeten verstuurd worden in de originele verpakking.
 • De uitgeprinte mail, die is toegestuurd, na aanmelding van het retour via de email, dient te worden meegestuurd.
 • De naam, het adres en het rekeningnummer van de klant die het artikel retour stuurt moeten worden vermeld.
 • Het postpakket moet voldoende gefrankeerd worden verstuurd naar: Davida-Zutphen, Korte Beukerstraat 17, 7201 KP Zutphen.
 • Zodra een retourzending bij Davida-Zutphen is aangekomen ontvangt de klant per email een ontvangstbevestiging.
 • Alleen artikelen die in goede staat bij Davida-Zutphen retour komen en aan de hier gestelde voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor terugbetaling van het aankoopbedrag.
 • Davida-Zutphen stort het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen zeven dagen na ontvangst van het retour gestuurde artikel op rekening van de klant.
 • Indien er sprake is van een productiefout of wanneer Davida-Zutphen een verkeerd artikel heeft geleverd worden de verzendkosten vergoed.

INFORMATIE OP DE WEBSITE

Davida-Zutphen doet haar uiterste best er voor te zorgen dat de informatie op de website klopt. Mocht er onverhoopt onjuiste informatie op de website worden gegeven dan is Davida-Zutphen niet verplicht om op basis van deze gegevens te leveren. Davida-Zutphen is niet aansprakelijk voor de informatie op websites van derden waar naar wordt verwezen op haar eigen site of waar u via links naar wordt doorverwezen.

VRAGEN, OPMERKINGEN EN KLACHTEN

Voor alle informatie waar deze website niet in voorziet kunt u contact opnemen met Davida-Zutphen via info@davida-zutphen.nl of bellen of appen naar +31 (0)6 2199 8828.

Openingstijden van de winkel:

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Tevens op de laatste zondag van de maand van 12.00 uur tot 17.00 uur.

PRIVACY

De uitgebreide privacyverklaring van Davida-Zutphen vindt u onder de kop Privacyverklaring elders op de site.

CONTACT

Telefoon en app: +31 (0)6 2199 8828

E-mail: info@davida-zutphen.nl

Korte Beukerstraat 17
7201 KP Zutphen
Nederland